... ca pasul zero a fost "carnea cruda" a lui Radu
Ciorbita de legume
Se serveste cu smantana.
Paste cu sos bolognese
Se iau 2 pungi de paste (eu am folosit penne, dar la fel de bine merg si spaghetele, melcisorii, etc.) si se fierb in apa cu 1 lingurita de sare si 1 lingura de ulei (ca sa nu se lipeasca una de alta) aproximativ 10 minute de la primul clocot. Cred ca nu mai trebuie sa precizez ca pastele se adauga dupa ce apa a inceput sa fiarba.
Separat intr-o tigaie se pune la incalzit putin ulei, iar cand s-a incins se adauga 1/2 kg carne tocata. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se asteapta pana cand carnea incepe sa se rumeneasca, amestecand continuu. Apoi se toarna 2 borcane de sos "bolognese" (aici vine partea cu semipreparate) cumparat tot de la Plus. Se asteapta pana mai da un clocot si apoi se ia de pe foc.
Separat intr-o tigaie se pune la incalzit putin ulei, iar cand s-a incins se adauga 1/2 kg carne tocata. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se asteapta pana cand carnea incepe sa se rumeneasca, amestecand continuu. Apoi se toarna 2 borcane de sos "bolognese" (aici vine partea cu semipreparate) cumparat tot de la Plus. Se asteapta pana mai da un clocot si apoi se ia de pe foc.
Budinca de ciocolata cu visine din compot
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu