sâmbătă, 23 aprilie 2011

Prajitura "Mirinda"




Blat:
Se amesteca cu mixerul 6 oua, 6 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 2 linguri de cacao, 100 ml ulei, 1 praf de copt stins cu zeama de lamaie si 1 pliculet de zahar vanilat pana se omogenizeaza si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt. Se coace la foc mediu timp de 15-20 minute dupa care se scoate din cuptor si se lasa la racit.

Crema:

Se amesteca 200 g branza de vaci, 200 g unt, 100 g zahar pudra si 1 pliculet de zahar vanilat si se intinde uniform pe blatul racit.

Separat se amesteca 2 prafuri de budinca de vanilie Dr. Oetker cu 750 ml suc Mirinda si se pune compozitia la fiert la foc mic amestecand continuu. Cand s-a ingrosat se lasa la racit ~o jumatate de ora dupa care se intinde peste crema de branza.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu